Mindenki által elérhető, kiváló minőségű tananyagokra Magyarországon is hatalmas az igény.

Alapítványunk munkáját – és ezáltal minél több tananyag minél előbbi publikálását – önkéntes fordítóként és anyagi támogatással is segítheti:

Önkéntes fordító

Örömmel fogadjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Khan Academy tananyagainak magyarra fordításában, és akik eleget tesznek az alábbi feltételeknek:
  • 18 éven felüliek;
  • Felsőfokú angol tudással rendelkeznek;
  • Matematika, informatika, természettudományi vagy humán szakterületen jártasak;
  • Van fordítási tapasztalatuk, vagy kiváló kifejezőkészséggel rendelkeznek magyar nyelven;
  • Minimum heti 2 órát rá tudnak szánni a fordításra, és hosszú távon el tudják kötelezni magukat.

Ha szeretne csatlakozni csapatunkhoz, kérjük töltse ki a Khan Academy honlapján található jelentkezési lapot.  Ha további információra van szüksége, kérjük írjon az info@akademiahataroknelkul.hu email címre.

Anyagi támogatás

A Khan Academy központi intézménye minden nyelv számára ingyenesen fejleszti és működteti a platformot, az amerikai Khan Academyhez beérkező anyagi támogatás ehhez a szolgáltatáshoz járul hozzá.

Az egyes nemzetek nyelvére való adaptációt saját erőforrásból kell elvégezni, ez az önkéntes munka mellett mindenhol egyéni vagy céges adományozással, esetenknét állami támogatással történik. 

Az Akadémia Határok Nélkül Alapítvány koordinálásával 2017. óta nagyrészt önkéntes fordítók végzik ezt a munkát. Megfelelő anyagi támogatás akár több tízszeresére is növelheti a tananyagok publikálásának tempóját. Ezért örömmel fogadunk bármilyen összegű, egyszeri vagy rendszeres adományt alapítványunk részére. Ha Ön vagy cége támogatni szeretné munkánkat, kérjük, utalja át adományát az Alapítvány számlájára:

Bankszámlaszám: Erste Bank  11600006-00000000-81539370

IBAN: HU55116000060000000081539370

Adószám: 18999620-1-43

Támogatóink

purple-icon_brand-center
PngItem_265886
NEA_ME_BGA
A természettudományos tananyagok támogatója:
A matematika tananyagok támogatója:
Aquincum Institute of Technology logo