Mindenki által elérhető, kiváló minőségű tananyagokra Magyarországon is hatalmas az igény. Alapítványunk munkáját – és ezáltal minél több tananyag minél előbbi publikálását – a következő módokon támogathatja:

Önkéntes fordító

Örömmel fogadjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Khan Academy tananyagainak magyarra fordításában, amennyiben eleget tesznek az alábbi feltételeknek:

  • 18 éven felüliek;
  • Felsőfokú angol tudással rendelkeznek;
  • Matematika, informatika, természettudományi vagy humán szakterületen jártasak;
  • Van fordítási tapasztalatuk, vagy ha nincs, kiváló kifejezőkészséggel rendelkeznek magyar nyelven;
  • Minimum heti 2 órát rá tudnak szánni a fordításra, és hosszú távon el tudják kötelezni magukat.

Ha szeretne csatlakozni csapatunkhoz, kérjük tölse ki a Khan Academy honlapján található jelentkezési lapot.  Ha további információra van szüksége, kérjük írjon az info@akhan.hu email címre.

Anyagi támogatás

A Khan Academy központi intézménye minden nyelv számára ingyenesen fejleszti és működteti a platformot, az amerikai Khan Academyhez beérkező anyagi támogatás ehhez a szolgáltatáshoz járul hozzá.

A magyar oldalak megvalósítását végző fordítóközösségnek azonban saját erőforrásból kell dolgoznia. Az Akadémia Határok Nélkül Alapítvány koordinálásával 2017. óta kizárólag önkéntes fordítók végzik ezt a munkát. Ha megfelelő anyagi támogatáshoz jutnánk, több tízszeresére nőhetne a tananyagok publikálásának tempója. Ezért örömmel fogadunk bármilyen összegű, egyszeri vagy rendszeres adományt alapítványunk részére. Ha Ön támogatni szeretné munkánkat, kérjük utalja át a kívánt összeget az Alapítvány számlájára:

Bankszámlaszám: Erste Bank  11600006-00000000-81539370

IBAN: HU55116000060000000081539370